Skip to content

Onze salon Haarzaak is sinds dinsdag 17 maart tijdelijk gesloten. In ieder geval tot 6 april. En indien nodig langer.

Het zijn verwarrende tijden. Er is een virus. Er worden mensen ziek. Er overlijden mensen. En er zijn maatregelen om dat zoveel mogelijk te beperken. Die maatregelen gaan soms ver, maar dat moet ook.

Onze klanten en medewerkers komen op de eerste plaats. In goede tijden én in slechte tijden. Het advies aan iedereen is om te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand te houden. In een kapsalon kun je zoveel maatregelen treffen als je wilt, maar 1,5 meter afstand houden is echt onmogelijk. Onze medewerkers staan minimaal 45 minuten per behandeling op nul centimeter afstand van onze klanten. Ze zitten immers letterlijk met hun handen in het haar.

Wij kiezen voor de veiligheid en de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers. Dat zijn we verplicht aan hen en onszelf. Want ook na deze crisis willen we onszelf recht in de (kappers-)spiegel aan kunnen kijken.

In de ruim 21 jaar dat we bestaan hebben we altijd onze eigen keuzes gemaakt. Dat heeft ons gebracht waar we nu zijn en daar zijn we heel erg trots op. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het ook nu weer goed gaat komen. Het zal niet makkelijk zijn, maar dat is en dat wordt het voor niemand. Samen met onze fantastische klanten en onze geweldige medewerkers gaan we er weer bovenop komen. Zeker weten!

We zeggen steeds “blijf gezond en zorg goed voor elkaar”. En dat menen we ook oprecht. Dus laten we vooral goed voor elkaar zorgen en daarmee gezond blijven. Afgesproken?

Dankjewel voor jullie begrip en vertrouwen!

Lieve groet,

Jannette & Esmee,Wendy